YALOVA ÇİFTLİKKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçemiz Mustafa Kemal Paşa Anadolu Lisesinde 16.02.2017 Perşembe Günü düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Cengiz KARABULUT, ilçemizdeki okullarda görev yapmakta olan Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları, Belediye ve çeşitli kurumlardan idareciler, Okul Aile Birliği başkanları katıldı.     
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçemiz Mustafa Kemal Paşa Anadolu Lisesinde 16.02.2017 Perşembe Günü düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Cengiz KARABULUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet BEŞİR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilçemizdeki okullarda görev yapmakta olan okul Müdür ve Müdür Yardımcıları, Belediye ve çeşitli kurumlardan idareciler, Okul Aile Birliği başkanları katıldı.

Toplantıda ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet BEŞİR ilk dönemi değerlendiren bir sunum yaparak açılış konuşmasında; ilçemizde sadece GSD okulunun ikili ( Sabah ve Öğlen ) öğretim yapmakta olduğunu. Çiftlik Mahallesinde 24 derslikli yeni bir okulun yatırım planına alınması ile ilçemizdeki tüm okullar normal eğitime geçmiş olacağını. Teog´da da son üç yılda artan bir başarı grafiği gösterildiğini ve başarı oranını daha da yükselteceklerini belirttiler.

Okul müdürleri tek tek söz alarak okulları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

Toplantının sonunda söz alan İlçe Kaymakamı Cengiz KARABULUT yaptığı konuşmasında; Çocuklarımız bizlere emanet, madde bağımlılığı ile mücadelede öğretmenlerimizin öğrencileri iyi tanıması ve bu hususta hiç bir zafiyete yer verilmemesi gerektiği, her okulda bir spor kulübünün kurulmasının öğrencilerimiz için faydalı olacağı, okullarımızda yangın ve diğer fiziki güvenlik önlemlerinin alınması gerektiği, EBA (Eğitim Bilişim Ağı) hakkında öğretmen ve öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi gerektiği, usulsüz açılan eğitim merkezlerinin derhal bildirilmesi ve tespit edilmesinin gerekliliği, eğitim bölgelerine göre nüfus artışının tespit edilerek gelecek yıllardaki okul ihtiyaçlarının belirlenmesi ve ilçemizde günden güne sayıları artmakta olan göçmen öğrencilerin toplumumuza entegrasyonu konusunda duyarlı olmalı ve onları kazanmamız gerektiği konularına değindiler.

 

Okul Aile Birliği Başkanları söz alarak İlçe Kaymakamı Cengiz KARABULUT´a taleplerini dile getirdiler. Kaymakam KARABULUT Okul Aile Birliğinin istekleri hususunda gereğinin yapılacağını belirttiler.

ÇİFTLİK Mahallesi ATATÜRK Caddesi No 83 Kaymakamlık Binası 1. Kat ÇİFTLİKKÖY / YALOVA - 0 (226) 352 60 83 / 0 (226) 351 45 66

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.